OVER ONS

DISH-COVER

Wie zijn wij?

Bas Rohof is eigenaar van een cateringbedrijf uit Zwolle en was ontevreden over zijn buffetpresentatie. Hij en zijn medewerkers stonden uren in de keuken om een heerlijk culinair product af te leveren, maar vervolgens ergerde hij zich mateloos over de uitstraling van de chafing dishes en bijbehorende gel potjes. Dat moest toch anders kunnen.
Na vele experimenten ontwikkelde hij een geheel nieuw product waarmee hij zijn buffet een echt onderscheidend karakter kon geven. Over de naam voor het product was hij snel uit. De Dish-Cover!

De Dish-Cover kan fullcolour bedrukt worden en eigenlijk met alles wat je maar kan bedenken. Het materiaal is o.a. goed afneembaar, 100% recyclebaar en is brandwerend. De Dish-Cover is winddicht waardoor de warmte van het eten zowel buiten als binnen veel beter is gegarandeerd. De praktijk heeft uitgewezen dat er minder brandstof nodig is om tot eenzelfde warmte te komen. De Dish-Cover verdient zich hiermee vanzelf terug. Dat was niet de noodzaak, maar is wel mooi meegenomen. Inmiddels telt de collectie van de Dish-Cover 21 verschillende varianten (Houtlook, Vlees, Vis, Vegetarisch, Krijtbord, Stamppot etc.). Ook zijn er uitvoeringen te bestellen met je eigen bedrijfslogo of de naam van het bedrijf van je klant. Meer rendement uit je onderneming halen en met een veel betere presentatie. Dat is het effect van de nieuwe Dish-Cover.

Instagram

Volg ons op Instagram!

Facebook

Volg ons op Facebook!

Youtube

Volg ons op YouTube!

LinkedIn

Volg ons op Linkedin!

Jouw buffet presentatie in een handomdraai flink verbeterd!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Dish-Cover
Telfordstraat 13H
8013 RL Zwolle, Nederland

085-130 15 63
info@dish-cover.nl
www.dish-cover.nl

© 2019 Dish-Cover © All rights Reserved | Mooi Creatie Online